Poveste din Spital

Statistics

Users
6
Articles
11
Articles View Hits
21273

Creare Cont

 Ca să puteți publica articole pe acest site, trebuie să parcurgeți următorii pași:

  • Trebuie să vă creați un cont, respectiv, un user și o parolă (completați secțiunea „Create an account”)

  • Veți primi de la administratorul site-ului un email de activare a contului
  • După ce ați primit email-ul, vă activați contul conform instrucțiunilor
  • Ulterior puteți să mergeți în partea dreaptă a site-ului la secțiunea „Adaugă articol”, dați click acolo, puneți un titlu articolului, redactați articolul, completați rubricile aferente, gen, unde anume să apară postat articolul, adică în ce categorie (de exemplu: se va selecta categoria „Spitale” și mai mult dacă povestea dvs. se regăsește într-unul din spitalele deja menționate se va adăuga acolo) și ultima etapă bifați „Save”.

  • Dacă vreți să adăugați un link nou, atunci trebuie să mergeți în partea dreaptă a site-ului la secțiunea „Adaugă link” să dați click acolo, să dați un titlu care să aibă legătură cu linkul ce urmează să fie postat, să menționați linkul la secțiunea URL, să alegeți o categorie unde vreți să apară linkul și apoi să bifați „Save”.
  • Dacă vreți să adăugați un comentariu la articolele deja scrise, atunci mergeți pe articolul respectiv și la sfârșitul fiecărui articol aveți o rubrică „Add a new comment”,dați click pe ea și adăugați comentariul dvs.

Menționez că adresele de email nu vor fi folosite în scopuri publicitare sau în orice alt scop, așa cum se procedează pe alte site-uri (arăt din nou că nu se dorește obținerea vreunui profit de pe urma acestui site).

Copyright © 2014 Poveste din Spital. All Rights Reserved.